Home » 5 make-up tips voor ongeduldige mensen

Advies voor degenen onder ons die snel de deur uit willen en er nog steeds mooi willen uitzien.

Scheer minder vaak met babyolie

Elke dag gladde benen? Ja graag. Elke dag je benen scheren? Nee, dank u. Een van de ergste aspecten van scheren is de onvermijdelijke hergroei van stoppels, die soms pas uren later de kop opsteken. Een blogger zweert bij het ruilen van de gebruikelijke formule (water + scheerschuim of body wash) voor babyolie. De stoppels van de benen lijken langzamer terug te groeien dan wanneer je scheerschuim en water hebt gebruikt, en aangezien babyolie gemakkelijker is voor je scheermesje, zul je merken dat je het niet zo vaak hoeft te vervangen.

make-up tips voor ongeduldige mensen

Krullen en lijnen tegelijk

Heb je ooit gehoord van twee vliegen in één klap met een wimperkruller? Als het antwoord nee is, wil je deze slimme tijdsbesparing misschien eens proberen. De boog van je krultang is tenslotte perfect gevormd en zo groot dat deze je bovenste oogleden omlijnt. Teken je lijntje op je ooglid terwijl je je wimpers krult.

Strijk je vlecht voor instant strandgolven

Een zorgeloze look vraagt om een zorgeloze methode, dus voordat je gefrustreerd zucht en resoluut de krultang tevoorschijn haalt, overweeg dan deze ingenieuze techniek. Vlecht je je haar voor de nacht? Haal hem ‘s morgens dan pas uit elkaar, nadat je hem met de krultang opgewarmd hebt. Zo krijg je een nonchalant golvende haarlook.

Voorkom roodheid van het gezicht met deze onverwachte remedie

Oogdruppels zijn bedoeld om roodheid in je ogen te verminderen, maar kunnen een soortgelijk effect hebben op puistjes. Plaats eenvoudig twee of drie druppels op een wattenstaafje en dep direct op de aanstootgevende gebieden. Beschouw deze trick als een sneller alternatief voor een full face foundation met concealer, want wie heeft daar tijd voor?

make-up tips voor ongeduldige mensen

Zorg dat je lippenstift de hele dag meegaat

Er zijn maar weinig schoonheidsroutines die storender zijn dan het meerdere keren per dag opnieuw moeten aanbrengen van je lippenstift, maar er is nog hoop. Breng eenvoudig je favoriete lipkleur aan, gebruik een wattenschijfje om er een dun laagje babypoeder op te blenden en werk af met nog een laag lippenstift. Kenners zweren bij deze truc, zelfs als de lipstick slechts drie euro kost.

door Gennifer

Categorieën: Jij

0 reacties

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.